Clubnieuws

Op deze pagina wordt informatie gegeven over de Amsterdamse Bridge Academie Club. De informatie is afkomstig van het bestuur en de technische commissie en vooral bestemd voor de leden van ABAC en zal af en toe ververst worden. De pagina is bedoeld als aanvulling en zeker niet bedoeld als officieel informatiekanaal.

5 Juni 2019 Eindstand Butler competitie B

De tweede Butler competitie zit er weer op, de eindstand is als volgt;

4 April 2019 Eindstand Paren competitie A

De eerste Paren competitie zit er weer op, de eindstand is als volgt;

28 Maart 2019 Eindstand Butler competitie A

De eerste Butler competitie zit er weer op, de eindstand is als volgt;

28 Februari 2019 Eindstand Interne paren competitie

Ook dit jaar werd er weer een Interne paren competitie gespeeld terwijl er 2 teams in de externe competitie speelden. De eindstand van deze competitie is als volgt.

Voor eventuele vragen kunt u zich melden bij de wedstrijdleider.

6 Februari 2019 Eindstand Interne butler competitie

Ook dit jaar werd er weer een Interne butler competitie gespeeld terwijl er 2 teams in de externe competitie speelden. De eindstand van deze competitie is als volgt.

Voor eventuele vragen kunt u zich melden bij de wedstrijdleider.

6 November 2018 Succes bij Culinair Vlieland

Afgelopen weekeinde vond op Vlieland de jaarlijkse kroegendrive en Culinair drive plaats, ook ABAC was hierbij weer goed vertegenwoordigd. Bij de Kroegendrive eindigde Mieke en Leny op een 13de plaats van 110! paren en eindigde ze 3de Topintegraal C-lijn.

Bij de Culinaire drive werden Els en Denise eerste in de B-lijn.

Proficiat aan beide paren.

1 Oktober 2018 Eerste prijs Hofjesdrive

Annelies Rotte en Annemiek van de Koppel hebben de 6de Hofjesdrive van Haarlem gewonnen.

Het goede doel waarvoor ze gespeeld hebben was: “FREE A GIRL” en meer in het bijzonder voor het wereldwijde project : “School for Justice”. Deze organisatie zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Ook in Nederland! De School for Justice wil er voor zorgen, dat deze meisjes verder kunnen studeren en bieden hen, na de vereiste vooropleiding, ook de mogelijkheid om juridisch geschoold te worden en zich in hun land sterk te maken om de kinderprostitutie te bestrijden

12 september 2018 Clubkampioenschap

paren – Gespeeld over 7 weken tijdens de externe competitie

Gewonnen door Bob en Stef

butler – Gespeeld over 7 weken tijdens de externe competitie

Gewonnen door Titus en Arre

2 maal een Paren competitie

Eerste gewonnen door Annelies en Gerrite

Tweede gewonnen door Bob en Stef

2 maal een Butler competitie

Eerste gewonnen door Denise en Els

Tweede gewonnen door Maarten en Jan Janse

Vakantiedrive, individuele competitie over 10 weken

Gewonnen door Bob

Over het hele seizoen bekeken is de Butler gewonnen door

Nel en JP

Over het hele seizoen bekeken is de Paren gewonnen door

Annelies en Gerrite

Een en ander resulteert in de volgende eindstand voor het Clubkampioenschap

1. Annelies en Gerrite
  2. Titus en Arre
  3. Nel en JP

Van harte gefeliciteerd!

3 mei 2018 Eindstand Interne paren

Elk jaar spelen we 4 maal een interne competitie, 2 maal butler en paren. Deze zijn op dagen dat er geen externe competitie aan de gang is. De top 3 van de eerste interne paren is;

21 April 2018 Bep Vriend Bokaal

Met een mooie score van 62,88% zijn Els en Denise afgelopen zondag vijfde geworden bij de Bep Vriend Bokaal een competitie voor damesparen georganiseerd door het bridge district Amsterdam. Een prachtig resultaat wat natuurlijk beloond moest worden met een klein prijsje.

Gefeliciteerd, Bob

22 februari 2018 Uitslag Butler competitie

Naast de paren competitie gedurende de externe competitie werd er ook een Butler competitie gehouden. De competitie was over 7 avonden en allee de beste 5 scores werden meegenomen. De eindstand is als volgt.

Titus en Arre speelde echter wel 3 keer met een invaller, dus niet samen, en kun je wel stellen dat Nel en Jan Pieter deze gewonnen hebben.

14 februari 2018 Uitslag Paren competitie

Terwijl de 2 teams van ABAC zich mengen in de externe competitie wordt er op dinsdag een eigen paren competitie gehouden. Daarvan was gisteren de laatste wedstrijd. De eindstand is als volgt.

De competitie was over 8 avonden en alleen de beste 5 scores worden meegenomen.

Jubileumdrive

Op zaterdag 8 april 2017 vond de jubileumdrive plaats ter ere van het 40 jarig bestaan van ABAC in De Burcht te Amsterdam. Foto’s zijn op de volgende pagina’s terug te vinden.

Rondleiding

Spelen